Hotel Bichaikhanov Palace

Siberia, Irkutsk
Hotel Bichaikhanov Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Bichaikhanov Palace Dış Mekan
Hotel Bichaikhanov Palace İç Mekan
Hotel Bichaikhanov Palace Yerinde Yemek
Hotel Bichaikhanov Palace Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Hotel Bichaikhanov Palace
Stepan Razin 11 Siberia, Irkutsk

Irkutsk bölgesindeki Hotel Bichaikhanov Palace konaklamanızda, Irkutsk Bölge Sanat Müzesi ve Sukachev Güzel Sanatlar Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Baykal Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Mesih İsa Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Hotel Bichaikhanov Palace misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x