Hotel Bethel Puerta del Cielo

Bajio, Queretaro
Hotel Bethel Puerta del Cielo Genel
Hotel Bethel Puerta del Cielo Genel
Hotel Bethel Puerta del Cielo Genel
Hotel Bethel Puerta del Cielo Öne Çıkan Resim
Hotel Bethel Puerta del Cielo Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Bethel Puerta del Cielo
Invierno No. 29 Col. Centro Bajio, Queretaro

Hotel Bethel Puerta del Cielo misafirlere Queretaro (Queretaro Şehir Merkezi) bölgesinde, Querétaro Eski Tren İstasyonu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Theater of the Republic Tiyatrosu ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santiago de Queretaro Su Kemeri ile 1,9 mi (3 km) ve Antea Lifestyle Center alışveriş merkezi ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Tiberias misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Suite. 1 Queen Bed with Sofa Bed
Room
Suite 1 King Bed with Sofa Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x