Hotel Best Roquetas

Costa De Almeria, Roquetas de Mar
Hotel Best Roquetas Genel
Hotel Best Roquetas Genel
Hotel Best Roquetas Genel
Hotel Best Roquetas Genel
Hotel Best Roquetas Genel
Image More +28 fotoğraf
Hotel Best Roquetas
Urbanización Playa Serena, s/n Costa De Almeria, Roquetas de Mar

Hotel Best Roquetas misafirlere Roquetas de Mar bölgesinde, plajda, Serena Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Playa Serena Golf Sahası ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Roquetas de Mar Beach ile 0,6 mi (1 km) ve Castor Oyun Parkı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 496 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 Adults)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (2 Adults)
Üç
Üç Kişilik Oda (2 adults and 1 child)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults and 1 child)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults and 2 children)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 adults and 3 children)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 adults and 1 child)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (2 adults and 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x