Hotel Bes & Spa

Via Lattea, Claviere
Hotel Bes & Spa Öne Çıkan Resim
Hotel Bes & Spa Dış Mekan
Hotel Bes & Spa Dış Mekan
Hotel Bes & Spa Dış Mekan
Hotel Bes & Spa Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Hotel Bes & Spa
Via Nazionale 18 Via Lattea, Claviere

Hotel Bes & Spa misafirlere Claviere bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Susa Vadisi ve Via Lattea Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piedmont Alpleri ile 0,1 mi (0,1 km) ve La Coche Kayak Teleferiği ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x