Hotel Bero

Ostend City Centre, Ostend
Hotel Bero Genel
Hotel Bero Genel
Hotel Bero Genel
Hotel Bero Genel
Hotel Bero Genel
Image More +41 fotoğraf
Hotel Bero
Hofstraat 1A Ostend City Centre, Ostend

Hotel Bero misafirlere Ostend merkezinde, Ostend Kent Müzesi yakınında ve Ostend İskelesi ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ensor Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Ostend Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

70 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x