Hotel Bernabeth

Coastal Region, Muisne
Hotel Bernabeth Genel
Hotel Bernabeth Öne Çıkan Resim
Hotel Bernabeth Dış Mekan
Hotel Bernabeth Dış Mekan
Hotel Bernabeth Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hotel Bernabeth
Calle La Iguana entre Malecón del Rio y La Playa Coastal Region, Muisne

Muisne bölgesindeki Hotel Bernabeth konaklamanızda, Mompiche Plajı yakınında olacaksınız. Bu plaj olan otel Negra Mompiche Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Habitación matrimonial
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Habitación Quintuple

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x