Hotel Bergwelt

Avusturya Alpleri, Laengenfeld
Hotel Bergwelt Genel
Hotel Bergwelt Genel
Hotel Bergwelt Genel
Hotel Bergwelt Genel
Hotel Bergwelt Genel
Image More +82 fotoğraf
Hotel Bergwelt
Au 135 Avusturya Alpleri, Laengenfeld

Hotel Bergwelt misafirlere Laengenfeld bölgesinde, nehir üzerinde, Ötztaler Ache yakınında ve Oetztaler Koyun Yünü Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aqua Dome ile 2,9 mi (4,7 km) ve Otzi Dorf ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 40 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Balkon, Dağ Manzaralı (Gletscherblick)
Süit,
Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Abendrot)
Süit,
Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Sunneseita)
Basic
Basic Apart Daire, Ek Bina (200m away - cleaning fee 50 EUR)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x