Hotel Bergblick

Pomerode
Hotel Bergblick Öne Çıkan Resim
Hotel Bergblick Dış Mekan
Hotel Bergblick Dış Mekan
Hotel Bergblick Dış Mekan
Hotel Bergblick Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel Bergblick
Rua Georg Zeplin, 120 Jardim Pomerania , Pomerode

Hotel Bergblick konaklamanızda Pomerode merkezinde, Casa do Escultor Ervin Curt Teichmann ve Museu do Marceneiro ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Vila Encantada ile 2,8 km (1,7 mil) ve Teatro Municipal de Pomerode ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x