Hotel Benaco Bee Free

Güney Garda Gölü, Italian Alps
Hotel Benaco Bee Free Genel
Hotel Benaco Bee Free Öne Çıkan Resim
Hotel Benaco Bee Free Dış Mekan
Hotel Benaco Bee Free Oda Düzeni
Hotel Benaco Bee Free Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Hotel Benaco Bee Free
via Benaco 4 Güney Garda Gölü, Italian Alps

Hotel Benaco Bee Free misafirlere Peschiera del Garda bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Gardaland ve Clinica Pederzoli ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Sigurta Parkı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Scaliger Kalesi ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Restoranda Hotel Benaco Bee Free misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x