Hotel Belo Grand Morelia

Morelia
Hotel Belo Grand Morelia Genel
Hotel Belo Grand Morelia Öne Çıkan Resim
Hotel Belo Grand Morelia Dış Mekan
Hotel Belo Grand Morelia İç Mekan
Hotel Belo Grand Morelia İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Belo Grand Morelia
Avenida Acueducto 2800 Col. Lomas de Hidalgo , Morelia

Morelia bölgesindeki Hotel Belo Grand Morelia misafirlere Morelia Kemeri ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Sanat Sarayı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Federal Sarayı ile 3,2 km (2 mil) ve Adalet Sarayı ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Master Suite 1 king bed and 2 Double Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x