Hotel Bello

O Pino
Hotel Bello Öne Çıkan Resim
Hotel Bello Dış Mekan
Hotel Bello İç Mekan
Hotel Bello Yerinde Yemek
Hotel Bello Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Hotel Bello
Santiso 18 – Castofeito , O Pino

O Pino bölgesindeki Hotel Bello misafirlere kırsal bölgede, Galicia Kongre ve Sergi Merkezi ve Galiçya Pedagoji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santiago de Compostela Katedrali ile 10,7 mi (17,1 km) ve Atölye Meydanı ile 10,7 mi (17,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x