Hotel Belles Rives

Route Napoléon, Antibes
Hotel Belles Rives Genel
Hotel Belles Rives Genel
Hotel Belles Rives Genel
Hotel Belles Rives Genel
Hotel Belles Rives Genel
Image More +91 fotoğraf
Hotel Belles Rives
33 Boulevard Edouard Baudoin Boite Postale 31, Juan Les Pins Route Napoléon, Antibes

Hotel Belles Rives misafirlere Antibes merkezinde, Pinede Bahçesi yakınında ve Juan-les-Pins Plajı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 5,4 mi (8,7 km) ve Promenade des Anglais ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan La Passagere yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 42 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Antibes bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Oda
Oda
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Oda
Oda
Superior
Superior Oda
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Deniz Manzaralı
Kır
Kır Evi
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x