Hotel Bella Ciao

Veluwe, Harderwijk
Hotel Bella Ciao Genel
Hotel Bella Ciao Genel
Hotel Bella Ciao Genel
Hotel Bella Ciao Genel
Hotel Bella Ciao Genel
Image More +35 fotoğraf
Hotel Bella Ciao
Strandboulevard West 2/6 Veluwe, Harderwijk

Hotel Bella Ciao konaklamanızda Harderwijk bölgesinde, Aviodrome ile 17,1 km (10,6 mi) ve Walibi Holland ile 17,8 km (11,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Veluwemeer ile 8,8 mi (14,2 km) ve Batavia Stad ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede.

Hotel Bella Ciao misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca dinlenmek isteyen misafirlerimiz için kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x