Hotel Bella

Hwaseong
Hotel Bella Genel
Hotel Bella Genel
Hotel Bella Öne Çıkan Resim
Hotel Bella Dış Mekan
Hotel Bella Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Bella
147, Nojak-ro , Hwaseong

Hotel Bella size Hwaseong merkezinde, Mulhyanggi Ağaç Parkı ve Gwollisa Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Everland ile 14,8 mi (23,8 km) ve Gwanggyo Gölü Parkı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Hotel Bella misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x