Hotel Bella

Jelenia Gora
Hotel Bella Genel
Hotel Bella Dış Mekan
Hotel Bella Dış Mekan
Hotel Bella Dış Mekan
Hotel Bella Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Hotel Bella
ul. Zamoyskiego 3 , Jelenia Gora

Hotel Bella misafirlere Jelenia Gora (Cieplice) bölgesinde, Prince Henry's Castle ve Góra Witosza ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Karkonosze Ulusal Parkı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Chojnik Castle ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x