Hotel Belere Arfoud

Güneydoğu Fas, Aarab Sebbah Ziz
Hotel Belere Arfoud Genel
Hotel Belere Arfoud Genel
Hotel Belere Arfoud Öne Çıkan Resim
Hotel Belere Arfoud Dış Mekan
Hotel Belere Arfoud Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Hotel Belere Arfoud
Route de Rissani Güneydoğu Fas, Aarab Sebbah Ziz

Hotel Belere Arfoud misafirlere Aarab Sebbah Ziz bölgesinde, iskele üstünde, Ksar Ait-Ben-Haddou yakınında ve Municipalile Erfoud ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zerktouni Camisi ile 1,8 mi (2,8 km) ve Borj East Viewpoint ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 150 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x