Hotel Bel'Alp Manosque

Route De La Lavande, Manosque
Hotel Bel'Alp Manosque Öne Çıkan Resim
Hotel Bel'Alp Manosque Dış Mekan
Hotel Bel'Alp Manosque Dış Mekan
Hotel Bel'Alp Manosque Dış Mekan
Hotel Bel'Alp Manosque Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Bel'Alp Manosque
Avenue Du Marechal De Lattre De Tassigny Route De La Lavande, Manosque

Hotel Bel'Alp Manosque misafirlere Manosque merkezinde, Luberon Bölge Parkı yakınında ve Jean Giono Merkezi ile yürüyerek 14 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lavanta Tarlaları ile 9,5 mi (15,3 km) ve Notre-Dame de Romigier ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 37 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x