Hotel Begonvil

Kaş, Antalya
Hotel Begonvil Genel
Hotel Begonvil Genel
Hotel Begonvil Genel
Hotel Begonvil Genel
Hotel Begonvil Genel
Image More +40 fotoğraf
Hotel Begonvil
Koza Sok. No:13 Kaş, Antalya

Kaş merkezinde deniz manzaralı standart, çatı katı suitleri ve apart daireleri ile yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Hotel Begonvil; Meis Adası, Kaş ve Limanağzı Koyu manzaraları eşliğinde keyifli bir tatil sunuyor.

Begonvillerle süslü balkonlarından deniz manzarasının tadını çıkarabileceğiniz odalarında sade ve modern bir dekorasyon, ışık geçirmeyen perdeler, klima, ücretsiz internet, LCD TV, ahşap süslemeler ve lüks banyo bulunuyor. Aile tatilleri için ideal olan apart dairelerde ise ayrı mutfak, mutfak malzemeleri, ocak ızgarası ve buzdolabı gibi olanaklar konuklara sağlanıyor.

Şık tasarımlı ve çiçeklerle süslü bahçesinde yöresel ürünlerle Akdeniz tarzı kahvaltılar, Türk ve Avrupa mutfağından lezzetler, yöresel mezeler ve deniz ürünleri tadabileceğiniz otelde diyet, vejetaryen ve çocuk menüleri de isteğe bağlı olarak servis ediliyor.

Tekne turlarıyla Akdeniz koylarını keşfe çıkacağınız Kaş Yat Limanı’na sadece 5 dakika yürüyüş mesafesindeki Hotel Begonvil’den mavi bayraklı Küçük Çakıl Plajı 8 dakika, Çukurbağ Yarımadası 10 dakika, Kaş çarşısı ve Büyük Çakıl Plajı ise sadece 15 dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Kaş merkezine 0,7 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x