Hotel Beach 2

North Adriatic Coast, Jesolo
Hotel Beach 2 Genel
Hotel Beach 2 Genel
Hotel Beach 2 Genel
Hotel Beach 2 Öne Çıkan Resim
Hotel Beach 2 Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Hotel Beach 2
Via Olanda 34 Lido di Jesolo North Adriatic Coast, Jesolo

Jesolo bölgesindeki Hotel Beach 2 konaklamanızda, Piazza Milano ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve La Bussola ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 4,4 mi (7 km) ve Yeşil Plaj ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı (Loft)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x