Hotel Bayerisch Meran

Bavarian Alps, Bad Feilnbach
Hotel Bayerisch Meran Genel
Hotel Bayerisch Meran Genel
Hotel Bayerisch Meran Öne Çıkan Resim
Hotel Bayerisch Meran Dış Mekan
Hotel Bayerisch Meran Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Bayerisch Meran
Kufsteiner Str. 55 Bavarian Alps, Bad Feilnbach

Bad Feilnbach bölgesindeki Hotel Bayerisch Meran konaklamanızda, Wendelstein Dağı ve Therme Bad Aibling Spa Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tegernsee Gölü ile 19,8 mi (31,9 km) ve Inn ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Hotel Bayerisch Meran misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x