Hotel Basadre Suites

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Hotel Basadre Suites Genel
Hotel Basadre Suites Öne Çıkan Resim
Hotel Basadre Suites Dış Mekan
Hotel Basadre Suites Dış Mekan
Hotel Basadre Suites Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Hotel Basadre Suites
Av Jorge Basadre 1310 San Isidro Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Lima (San Isidro) bölgesindeki Hotel Basadre Suites misafirlere Lima Golf Kulübü ve Camino Real Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Norte Peru ile 7,7 mi (12,3 km) ve Real Plaza Salaverry Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x