Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac

Enghien-les-Bains
Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac Genel
Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac Genel
Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac Genel
Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac Genel
Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac Genel
Image More +52 fotoğraf
Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac
89 Rue Du General de Gaulle , Enghien-les-Bains

Enghien-les-Bains bölgesindeki Hôtel Barrière l'Hôtel du Lac misafirlere göl üzerinde, Saint-Denis Bazilikası ve Paris-Le-Bourget ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Garnier Opera Binası ile 9,3 mi (14,9 km) ve Arc de Triomphe (8.) ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Le 85 Restaurant & Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 141 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kumar oynamak isteyen misafirlerimiz kumarhanede şanslarını deneyebilir, ayrıca misafirler için sağlık kulübü veya sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Enghien-les-Bains bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7535 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x