Hotel Bardo Recoletos Coco

Salamanca
Hotel Bardo Recoletos Coco Genel
Hotel Bardo Recoletos Coco Genel
Hotel Bardo Recoletos Coco Öne Çıkan Resim
Hotel Bardo Recoletos Coco Dış Mekan
Hotel Bardo Recoletos Coco Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Bardo Recoletos Coco
Avenida Agustinos Recoletos, 44 , Salamanca

Hotel Bardo Recoletos Coco misafirlere Salamanca (Ciudad Jardín) bölgesinde, La Glorieta Boğa Güreşi Alanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Multiusos Sanchez Paraiso Stadyumu ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Salamanca Papalık Üniversitesi ile 2,6 km ve Casa de las Conchas Tarihi Binası ile 2,6 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Tristan bar/oturma salonu ideal, bu restoran İspanyol mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 82 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 double bed + extra bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x