Hotel Banjar Permai

Kalimantan (borneo), Banjarbaru
Hotel Banjar Permai Genel
Hotel Banjar Permai Genel
Hotel Banjar Permai Öne Çıkan Resim
Hotel Banjar Permai Dış Mekan
Hotel Banjar Permai Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Banjar Permai
Jl. A. Yani Km. 33.5, No 2 Kalimantan (borneo), Banjarbaru

Banjarbaru bölgesindeki Hotel Banjar Permai konaklamanızda Taman Van der Peijl Abidesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Lambung Mangkurat Üniversitesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Kraliçe Zalecha Bölge Genel Hastanesi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Amanah Borneo Park ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Hotel Banjar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için 49 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Business
Business Oda, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x