HOTEL BALNEARIO SICILIA

Jaraba
HOTEL BALNEARIO SICILIA Öne Çıkan Resim
HOTEL BALNEARIO SICILIA Dış Mekan
HOTEL BALNEARIO SICILIA Dış Mekan
HOTEL BALNEARIO SICILIA Dış Mekan
HOTEL BALNEARIO SICILIA Oda Düzeni
Image More +3 fotoğraf
HOTEL BALNEARIO SICILIA
Carretera Calamarza km. 1 , Jaraba

HOTEL BALNEARIO SICILIA misafirlere Jaraba bölgesinde, havaalanı yakınında, Jaraba Fountain ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Nuestra Senora de Jaraba Sanctuary ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Monasterio de Piedra ile 10,9 mi (17,6 km) ve Cistercian Monastery ile 25,2 mi (40,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 147 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz kaplıca, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x