Hotel Balneari Termes Orion

Santa Coloma de Farners
Hotel Balneari Termes Orion Genel
Hotel Balneari Termes Orion Genel
Hotel Balneari Termes Orion Genel
Hotel Balneari Termes Orion Öne Çıkan Resim
Hotel Balneari Termes Orion Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Balneari Termes Orion
Veinat de Vall, S/N , Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners bölgesindeki Hotel Balneari Termes Orion konaklamanızda, Salvador Claret Otomobil Koleksiyonu ile 6,9 mi (11,1 km) ve Volcà de la Crosa ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel PGA Catalunya Golf Sahası ile 9,9 mi (16 km) ve PGA Catalunya Golf Sahası ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 54 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with Spa Access)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x