Hotel Bakya Slot

Maraimalai Nagar
Hotel Bakya Slot Öne Çıkan Resim
Hotel Bakya Slot Dış Mekan
Hotel Bakya Slot İç Mekan
Hotel Bakya Slot İç Mekan
Hotel Bakya Slot İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Hotel Bakya Slot
Grand Southern Trunk Rd , Maraimalai Nagar

Hotel Bakya Slot size Chengalpattu merkezinde, SRM Üniversitesi - Kattankulathur Kampüsü ve SRM Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel MGM Dizzee World ile 23,8 mi (38,3 km) ve ABD Başkonsolosluğu, Chennai ile 25,6 mi (41,1 km) mesafede.

Restoranda Hotel Bakya Slot misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 56 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Chengalpattu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x