Hotel Baja Azzurra

Ogliastra, Torre di Bari
Hotel Baja Azzurra Öne Çıkan Resim
Hotel Baja Azzurra Oda Manzaraları
Hotel Baja Azzurra Oda Manzaraları
Hotel Baja Azzurra Oda Manzaraları
Hotel Baja Azzurra Oda Manzaraları
Image More +18 fotoğraf
Hotel Baja Azzurra
Località Torre di Barì Via della Torre Ogliastra, Torre di Bari

Hotel Baja Azzurra misafirlere Bari Sardo bölgesinde, plaj yakınında, Ogliastra Diving ve Torre di Bari Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Torre di Bari ile 0,4 mi (0,6 km) ve Spiaggia Sa Marina Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

21 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti, açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x