Hotel Baita Clementi

Valtelline Vadisi, Italian Alps
Hotel Baita Clementi Genel
Hotel Baita Clementi Genel
Hotel Baita Clementi Öne Çıkan Resim
Hotel Baita Clementi Dış Mekan
Hotel Baita Clementi Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Baita Clementi
Via Milano 46 Valtelline Vadisi, Italian Alps

Hotel Baita Clementi misafirlere Bormio bölgesinde, tarihi bölgede, Bormio Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sertorelli - Scuola Sci ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bromio Termal Kaplıcaları ile 0,4 mi (0,7 km) ve Livigno Kayak Merkezi ile 23,9 mi (38,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

42 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda (5 Pax)
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda (4 Pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x