Hotel Bahia Nueva

Chubut, Puerto Madryn
Hotel Bahia Nueva Öne Çıkan Resim
Hotel Bahia Nueva Dış Mekan
Hotel Bahia Nueva Kahvaltı
Hotel Bahia Nueva Kahvaltı
Hotel Bahia Nueva Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
Hotel Bahia Nueva
Av. Julio A Roca 67 Trelew Chubut, Puerto Madryn

Hotel Bahia Nueva misafirlere Puerto Madryn bölgesinde, plaj yakınında, Peninsula Valdés Biosphere Reserve ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Puerto Madryn Plaza Parkı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Puerto Madryn Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Doğal Bilim ve Oşinografi Bölge Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x