Hotel Bagno Santo

Maremma, Manciano
Hotel Bagno Santo Genel
Hotel Bagno Santo Öne Çıkan Resim
Hotel Bagno Santo Dış Mekan
Hotel Bagno Santo Dış Mekan
Hotel Bagno Santo Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Bagno Santo
Loc. Pian di Cataverna Maremma, Manciano

Manciano bölgesindeki Hotel Bagno Santo konaklamanızda, Terme di Saturnia ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Cascate del Mulino Şelalesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Necropoli del Puntone Nekropolü ile 3,7 mi (6 km) ve Montemerano Sanat Tarihi Kütüphanesi ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Hotel Bagno Santo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x