Hotel Bad Stebener Hof

Franconian Forest, Bad Steben
Hotel Bad Stebener Hof Genel
Hotel Bad Stebener Hof Öne Çıkan Resim
Hotel Bad Stebener Hof Dış Mekan
Hotel Bad Stebener Hof Dış Mekan
Hotel Bad Stebener Hof Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Bad Stebener Hof
Badstraße 10 Franconian Forest, Bad Steben

Hotel Bad Stebener Hof misafirlere Bad Steben bölgesinde, bölge parkında, Kurpark Bad Steben ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Bad Steben Kumarhanesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thuringian Ormanı ile 17 mi (27,3 km) ve Saale Valley ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

34 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Yapay nehir, sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x