Hotel Bad Schoergau

Sarntal
Hotel Bad Schoergau Genel
Hotel Bad Schoergau Genel
Hotel Bad Schoergau Genel
Hotel Bad Schoergau Genel
Hotel Bad Schoergau Genel
Image More +29 fotoğraf
Hotel Bad Schoergau
Putzen 24 , Sarntal

Hotel Bad Schoergau konaklamanızda Sarentino bölgesinde, Reinswald Winter and Excursion Area ile 13,5 km (8,4 mi) ve Museo Archeologico dell'Alto Adige ile 16,6 km (10,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Renon Teleferiği ile 17 km ve Bolzano Noel Pazarı ile 17,3 km mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x