Hôtel b design & Spa

Provence (bölge), Paradou
Hôtel b design & Spa Genel
Hôtel b design & Spa Genel
Hôtel b design & Spa Genel
Hôtel b design & Spa Öne Çıkan Resim
Hôtel b design & Spa Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hôtel b design & Spa
1 chemin de l'ancienne voie ferrée Provence (bölge), Paradou

Hôtel b design & Spa misafirlere Paradou bölgesinde, golf sahasına yakın, Alpilles ve Alpilles Regional Natural Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 2,5 mi (4 km) ve Aurelian Way ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Nancy Bourguignon restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda (with Shower)
Design
Design Süit
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x