Hotel Azucar

Orta Meksika, Monte Gordo
Hotel Azucar Genel
Hotel Azucar Genel
Hotel Azucar Genel
Hotel Azucar Genel
Hotel Azucar Genel
Image More +38 fotoğraf
Hotel Azucar
Carretera Federal Nautla Poza Rica km 83.5, Monte Hordo Orta Meksika, Monte Gordo

Tecolutla bölgesindeki Hotel Azucar misafirlere deniz kıyısında, El Playon Halk Evi ve Ciénega del Fuerte Eyalet Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maracaibo Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Belediye Sarayı ile 13,9 mi (22,3 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x