Hotel AX

Güney Finlandiya, Helsinki
Hotel AX Genel
Hotel AX Genel
Hotel AX Genel
Hotel AX Öne Çıkan Resim
Hotel AX Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel AX
Välimerenkatu 18 Güney Finlandiya, Helsinki

Hotel AX misafirlere Helsinki (Etelainen Bölgesi) bölgesinde, Batı Limanı Terminali ve Helsinki Batı Terminali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Olimpiyat Stadyumu ile 2,5 mi (4,1 km) ve Helsinki Kongre ve Sergi Sarayı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

173 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı ve bisiklet park alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Poem
Poem King room
Room
Love Letter with a View King room
Room
Art Exhibit King room
Room
Exclusive Oda (Art Exhibit)
Room
Exclusive Stüdyo, Köşe
Room
Standard Oda (AX)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x