Hotel AVN Grand

Doğu Hindistan, Ranchi
Hotel AVN Grand Genel
Hotel AVN Grand Öne Çıkan Resim
Hotel AVN Grand Dış Mekan
Hotel AVN Grand Dış Mekan
Hotel AVN Grand Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Hotel AVN Grand
OPP GEL CHURCH SHARMA LANE MAIN ROAD Doğu Hindistan, Ranchi

Ranchi bölgesindeki Hotel AVN Grand misafirlere Tagore Hill ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ranchi Lake ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hundru Falls ile 2,7 km (1,7 mil) ve Nakshatra Van ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 69 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x