Hotel Avialuxe

Orta Rusya, Moskova
Hotel Avialuxe Genel
Hotel Avialuxe Öne Çıkan Resim
Hotel Avialuxe Dış Mekan
Hotel Avialuxe Dış Mekan
Hotel Avialuxe İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Avialuxe
Leningradsky Ave, 68/23 Orta Rusya, Moskova

Hotel Avialuxe konaklamanızda Moskova bölgesinde, Otkrytiye Arena ile 7,4 km (4,6 mi) ve Devlet Tarih Müzesi ile 9,9 km (6,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Bolshoi Tiyatrosu ile 10,8 km (6,7 mil) ve Lenin Mozolesi ile 10,9 km (6,8 mil) mesafede.

Hotel Avialuxe misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

121 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 818 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x