Hotel Avanti

Grandvalira, Pas de la Casa
Hotel Avanti Genel
Hotel Avanti Genel
Hotel Avanti Genel
Hotel Avanti Öne Çıkan Resim
Hotel Avanti Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hotel Avanti
Plaça Co-princeps. 22 Grandvalira, Pas de la Casa

Pas de la Casa bölgesindeki Hotel Avanti konaklamanızda, Les Abelletes Lake Trail ve Pas de la Casa Resort yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Grandvalira Kayak Alanı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Ax 3 Domaines Kayak Merkezi ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Otelin büfe restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x