Hotel Avance

Batı Slovakya, Bratislava
Hotel Avance Genel
Hotel Avance Genel
Hotel Avance Genel
Hotel Avance Genel
Hotel Avance Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Hotel Avance
Medená 7426/9 Batı Slovakya, Bratislava

Hotel Avance misafirlere Bratislava merkezinde, Slovak Flarmoni Orkestrası ve Danube River ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Slovak Ulusal Galerisi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Hviezdoslavovo Meydanı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Avance Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x