Hotel Auberge Saint Hubert

Le Laisinant, Val-d'Isere
Hotel Auberge Saint Hubert Genel
Hotel Auberge Saint Hubert Genel
Hotel Auberge Saint Hubert Genel
Hotel Auberge Saint Hubert Öne Çıkan Resim
Hotel Auberge Saint Hubert Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hotel Auberge Saint Hubert
Avenue des Jeux Olympiques Le Laisinant, Val-d'Isere

Val-d'Isere bölgesindeki Hotel Auberge Saint Hubert misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Val-d'Isere Kayak Merkezi ile Ecole du Ski Francais de Val d'Isere 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Tignes Kayak Merkezi ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Restoranda Hotel Auberge Saint Hubert misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x