Hotel Atrio del Mar

Costa Calida, Los Alcazares
Hotel Atrio del Mar Öne Çıkan Resim
Hotel Atrio del Mar Dış Mekan
Hotel Atrio del Mar Dış Mekan
Hotel Atrio del Mar İç Mekan
Hotel Atrio del Mar İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Atrio del Mar
C/ los Luisos 11 Costa Calida, Los Alcazares

Hotel Atrio del Mar misafirlere Los Alcazares bölgesinde, plaj yakınında, Carrion Plajı ve Mar Menor yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mar Menor Golf ile 5,5 mi (8,8 km) ve La Manga Club ile 18 mi (28,9 km) mesafede.

Otelin restoranı La Plazita y Atrio Beach misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 10 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

84 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x