Hotel Atlantis

Bohemian-moravian Highlands, Rozdrojovice
Hotel Atlantis Genel
Hotel Atlantis Genel
Hotel Atlantis Genel
Hotel Atlantis Genel
Hotel Atlantis Genel
Image More +96 fotoğraf
Hotel Atlantis
Brána 177 Bohemian-moravian Highlands, Rozdrojovice

Rozdrojovice bölgesindeki Hotel Atlantis misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Technical Museum ve Brno Ulusal Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Cabbage Market ile 11,2 km (7 mi) ve Petrov Hill ile 11,3 km (7 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Restaurant Vinice ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 67 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık tenis kortları ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (Plus)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Plus)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası (Plus)
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x