Hotel Atithi

Central Mumbai, Vile Parle
Hotel Atithi Genel
Hotel Atithi Genel
Hotel Atithi Genel
Hotel Atithi Öne Çıkan Resim
Hotel Atithi Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Atithi
77 A & B Nehru Road, Vile Parle East Opposite Hotel Orchid Central Mumbai, Vile Parle

Hotel Atithi misafirlere Bombay (Vile Parle) bölgesinde, Linking Road ve Nanavati Super Speciality Hospital ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 3,1 mi (5 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 70 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x