Hotel Atishay

Bhopal
Hotel Atishay Genel
Hotel Atishay Genel
Hotel Atishay Öne Çıkan Resim
Hotel Atishay Dış Mekan
Hotel Atishay İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Atishay
R-55, Zone-1, M.P. Nagar , Bhopal

Hotel Atishay misafirlere Bopal (Maharana Pratap Nagar) bölgesinde, Oasis Akademisi ve Van Vihar Zoolojik Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Buddhist Monuments at Sanchi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Lakshmi Narayana Temple ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x