Hotel Athen

Spessart-main-odenwald, Kelsterbach
Hotel Athen Öne Çıkan Resim
Hotel Athen Dış Mekan
Hotel Athen Dış Mekan
Hotel Athen Dış Mekan
Hotel Athen İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Athen
Frankfurter Straße 10 Spessart-main-odenwald, Kelsterbach

Hotel Athen size Kelsterbach merkezinde, Commerzbank Arenası ve Taunus Nature Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Frankfurt Ticaret Fuarı ile 7 mi (11,3 km) ve Skyline Plaza ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Stadtcafer ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x