Hotel Atal

Volga (bölge), Cheboksary
Hotel Atal Genel
Hotel Atal Genel
Hotel Atal Genel
Hotel Atal Öne Çıkan Resim
Hotel Atal Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Hotel Atal
President Boulevard 13 Volga (bölge), Cheboksary

Cheboksary bölgesindeki Hotel Atal konaklamanızda, Chuvash Kukla Tiyatrosu ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Chuvash Sanat Müzesi Çağdaş Sanat Merkezi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Chuvash İvanov Akademik Dram Tiyatrosu ile 0,6 mi (1 km) ve Edebiyat Müzesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Cheboksary bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (2 rooms)
Grand
Grand Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Family Süit (3 rooms)
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x