Hotel Asian Plaza Dharamshala

Dharamsala
Hotel Asian Plaza Dharamshala Genel
Hotel Asian Plaza Dharamshala Genel
Hotel Asian Plaza Dharamshala Öne Çıkan Resim
Hotel Asian Plaza Dharamshala Dış Mekan
Hotel Asian Plaza Dharamshala Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel Asian Plaza Dharamshala
Main Square Kotwali Bazaar , Dharamsala

Hotel Asian Plaza Dharamshala misafirlere Dharamshala bölgesinde, dağda, Kangra Art Museum ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Dharamshala Skyway ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Indru nag Temple ile 0,8 mi (1,3 km) ve Ayuskama Ayurveda Institute ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

COUNTRY FOOD yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x