Hotel Asia The Dawn

Shimla
Hotel Asia The Dawn Genel
Hotel Asia The Dawn Genel
Hotel Asia The Dawn Genel
Hotel Asia The Dawn Genel
Hotel Asia The Dawn Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Hotel Asia The Dawn
Tara Devi Kachi Ghati , Shimla

Hotel Asia The Dawn misafirlere Shimla bölgesinde, tarihi bölgede, Sankat Mochan Tapınağı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Darlaghat ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shimla Heritage Walk ile 2,3 mi (3,7 km) ve Prospect Hill ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Süit
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x