Hotel Asador O Callejón De Belchite

Ayerbe
Hotel Asador O Callejón De Belchite Genel
Hotel Asador O Callejón De Belchite Öne Çıkan Resim
Hotel Asador O Callejón De Belchite Dış Mekan
Hotel Asador O Callejón De Belchite İç Mekan
Hotel Asador O Callejón De Belchite İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Asador O Callejón De Belchite
Plaza Aragón 8 bajos , Ayerbe

Hotel Asador O Callejón De Belchite misafirlere Ayerbe merkezinde, Ayerbe Markisinin Sarayı yakınında ve Ramon y Cajal Müzesi Tanıtım Merkezi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ermita de San Mitiel ile 4,7 mi (7,5 km) ve River Guru ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

O Callejón de Belchite, Hotel Asador O Callejón De Belchite misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks (1)
Dubleks
Dubleks (2)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x